3/15/2011

NIEUWE TIJDEN VRAGEN OM...

... EEN NIEUWE SITE EN EEN NIEUWE STORY...
Deze week lanceren wij onze nieuwe site. De single page presentatie van onze visie en missie, onze corporate story, als eerste opmaat naar wat we in de komende tijd voor de boeg hebben. Terwijl we achter de schermen verder bouwen, brengen we nu al een sterk bureauprofiel tot over het voetlicht:
WIJ BOUWEN MERKEN MET KARAKTER
Aditude Creative Agency helpt bedrijven en organisaties bij het positioneren en profileren van hun merk, product of dienst. We doen daarbij onze naam graag eer aan. Daarom gaan we heel ver om de merken die we bouwen karakter mee te geven. Want karakter maakt merken sterk. En sterker: karakter maakt merken relevant. En relevantie geeft merken meer waarde.
Daar is het ons om te doen. Want ook al heeft elk merk een verhaal te vertellen, alleen de merken die een waardevol verhaal vertellen, maken het verschil. Wij zijn de vertellers van waardevolle verhalen. En elk verhaal van elk merk dat wij bouwen vangen wij in associaties, gedachten, ideeën, woorden, beelden en vormen. En die helpen we vervolgens op allerlei manieren de wereld in. Zodat die wereld er vandaag, maar ook morgen net een beetje mooier, beter, relevanter en waardevoller uitziet. Dus we maken reclame? Ja. Maar wel met karakter. Want dat is wat een sterk merk onderscheidt van de massa.

NIEUWE TIJDEN VRAGEN OOK OM NIEUWE KLANTEN, NIEUWE MENSEN
We hebben dit jaar enkele interessante klanten van naam aan onze portfolio mogen toevoegen, waaronder Hunter Douglas Architectural Projects/Luxalon, DFND Hard Work Safe Gear, Smart Choice en meer. Om deze en ook onze bestaande klanten en strategische partners nog beter van dienst te zijn, hebben we ook ons team begin dit jaar uitgebreid met een creative designer, Wout de Jong. Met zijn komst hebben we alle disciplines in huis om merken tijdens het hele traject van positionering en profilering te bouwen en onderhouden.

... MEER NIEUWS VOOR DE BOEG
We blijven tussen de bedrijven verder bouwen aan onze nieuwe website. En later deze week voegen we hier op de blog een preview van recent gerealiseerde projecten voor bestaande en nieuwe klanten toe. Volop nieuws voor de boeg dus. Blijf, kortom, online met de ontwikkeling. Volg ons op twitter via de link hiernaast, of bookmark deze blog.