11/24/2011

New client: Lenaerts-Meers

Lenaerts-Meers is het opleidingsinstituut voor professionals op het gebied van deskundige
(echt-)scheidingsbegeleiding. Naast opleidingen en trainingen, biedt het instituut ook praktijkgerichte masterclasses aan, waarmee scheidingsspecialisten zich verder in dit bijzondere vak kunnen ontwikkelen.

Om de trainingen en opleidingen in de juiste setting te laten plaatsvinden en de specialisten tijdens de sessies nog meer te prikkelen en te inspireren, ontstond de wens om de verschillende ruimten van aansprekende kunstwerken te voorzien. De doeken moeten daarbij echter niet zomaar een aansprekend beeld bevatten. Ze moeten een authentiek verhaal vertellen. In beelden, maar ook in woorden.

Dat vormde de aanleiding voor fotografe Ghislaine om ons aan te bevelen bij Lenaerts-Meers. Omdat wij merken niet alleen in vorm, maar ook in verhalen karakter meegeven. En omdat wij met de verhalen die we vertellen merkwerelden creëren. Soms in rake statements. Soms in rijke volzinnen. En voor dit verhaal zullen we de beelden van de fotografe van inspirerende corporate poetry en bijpassende typografie voorzien.


Na een inspirerende kennismaking heeft Lenaerts-Meers gekozen voor de combinatie van ons bureau en Ghislaine. We kijken natuurlijk nu al uit naar de oplevering van de 'verzamelde werken' voor dit bijzondere instituut, maar voor het zover is, gaan we eerst in co-creatie met Ghislaine verwonderen, verbeelden en bovenal: woorden wegen...