11/23/2011

New client: Urban Management Consultancy

Urban Management Consultancy is een onafhankelijk adviesbureau voor management van stedelijke ontwikkelingsprojecten en ruimtelijke investeringen.


In 2012 bestaat Urban Management 20 jaar. In de aanloop naar het jubileumjaar vond de directie het moment rijp om de positionering tegen het licht te houden en in lijn met de uitkomst onder meer de huidige website te vervangen door een meer eigentijdse online presentatie, die recht doet aan de expertise, ervaring én portfolio van het bureau.

Onlangs heeft Urban Management Consultancy na een bureauoriëntatie gekozen voor Aditude Creative Agency. Veel tijd om deze overwinning te vieren was er echter niet. Inmiddels zijn de strategische sessies immers al in volle gang en worden de eerste stappen richting nieuwe online presentatie reeds voorbereid. 

We verheugen ons op de uitkomst van dit bijzonder doelgerichte traject en op de samenwerking met onze nieuwe strategische partner Mett (www.mett.nl) die zal leiden tot een unieke online profilering van de thans in ontwikkeling zijnde herpositionering van het merk Urban Management Consultancy.