11/23/2011

Update: building the DFND brand

Eerder berichtten we al over de enorme stappen die we met het team van DFND hebben gemaakt om het merk te positioneren en te profileren. De verpakking was daarbij een duidelijke basis-drager van de boodschap, de challenge zelfs, die DFND wil uitdragen in de markt: 'if it is hard work that awaits you, be sure to rely on our safe gear'. Inmiddels is de site online op www.dfnd.com en verspreiden de eerste series stofmaskers zich in rap tempo in binnen- en buitenland. Hoe trots waren we dan ook, toen onlangs de tweede serie verpakkingen door DFND bij ons werden afgeleverd. Nog meer producten, dus nog meer wapenfeiten die bewijzen dat DFND hard op weg is de wereld te veroveren met een ijzersterk merk:

DFND Design Verpakkingen


DFND Respirators Design

DFND Stofmaskers Aditude

DFND Stofmaskers Creative

DFND Reclamebureau verpakkingen


Naast alle inspanningen om identity consistent door te vertalen in de verpakkingen, wordt momenteel hard gewerkt aan de optimalisatie van de conversie van www.dfnd.com. Naast SEO-copywriting en verdere uitrol van Adwords-campagnes en Google optimalisatie, hebben we voor DFND een doeltreffende bannercampagne ontwikkeld.
DFND Hard Work Safe Gear
Al loopt 2011 op z'n eind, we blijven 'hard work' leveren om de 'safe gear' van DFND opvallend en effectief te profileren in de markt. Momenteel werken we aan een dealercampagne en beurspresentatie. 

To be continued...