6/29/2012

Klant met 'KARAKTER': BE-Combi

Bij Aditude weten we inmiddels wel met wie we graag werken: merken, organisaties, bedrijven, maar vooral: mensen met karakter. En dat 'karakter' kan op allerlei manieren tot uitdrukking komen. Hun voorwaartse drive, ondernemerschap, betrokkenheid, kennis en zelfs een zekere never-take-no-for-an-answer mentaliteit. Om maar wat te noemen. Maar soms komt er een klant langs, die zelfs ons verbaast.

BE-Combi is zo'n klant. Jaren geleden al, ontwikkelden we voor hen als klant van het eerste uur de propositie 'het tactische transportalternatief'. Een heldere claim in de drukke markt van innovatieve mobiliteitsoplossingen (denk: logistiek en laadvermogen voor rijbewijs B en B+E). En sinds een tijdje heeft eigenaar Henk-Jan een nieuwe commerciële voorman aan boord, Joost. Joost is een echte ondernemende zakenman én een aardige kerel, mét karakter. 

En inmiddels weten we waar zijn karakter vandaan komt: hij was ooit skateboarder. Need we say more?! Inmiddels hebben andere nogal uitdagende sporten zijn aandacht, maar nog altijd levert skateboarding (en BMX en andere boardsports) de nodige stof tot gesprek op. Onlangs vond Joost de tijd rijp om zijn oude deck ('plank' voor de niet-skaters onder ons) te schenken voor de eregallerij die we binnenkort in onze studio gaan inrichten. Weer bewezen: 'KARAKTER' is everything.

Old Skateboard