10/24/2012

Website Den Breejen Schilders

Schildersbedrijven komen in allerlei kleuren. Je hebt de kleine zelfstandige huisschilder, de industriële schilder, maar ook maritieme schilders en schildersbedrijven die projectmatig werken in onder andere nieuwbouw en renovatie van vastgoed. Den Breejen is wat dat betreft van allerlei markten thuis. Begonnen als regionale vakschilder voor met name de particuliere sector, is het bedrijf in de loop der jaren gestaag gegroeid tot internationale speler van formaat. Ondanks die sterke ontwikkeling, is het familiebedrijf van generatie op generatie dichtbij zijn kern gebleven; kwaliteit combineren met vergaande dienstbaarheid. Klant centraal. En dus ook maatwerk bieden. In alle gevallen. Inmiddels geniet de Den Breejen Groep tot ver over 's lands grenzen bekendheid en worden de vakschilders ingezet voor het compleet verzorgen van alles wat met oppervlaktebescherming te maken heeft; in woningbouw, bedrijfs- en projectmatig onroerend goed, in de scheepvaart, jachtbouw, offshore en industrie. 

Natuurlijk tekenden we maar wat graag voor de eerder dit jaar opgeleverde identity refreshment en brachten we onlangs het merk Den Breejen naar het web. Met een website die, zeker in de branche, zijn gelijke niet kent. Uiteraard is ook een mobile versie gerealiseerd. Om de website te bekijken, klik hier.

Den Breejen Website Design

Den Breejen Website Design

Den_Breejen_Webdesign_Schilders

Gebruikersbeleving, navigatie, dynamiek, verbeelding en storytelling verpakten we in een concept, dat op de verschillende bedrijfsonderdelen specifiek is door te vertalen in een aansprekend graphic design en interaction design. Voor de internationale groep is de dynamiek volledig evenals de schaalgrootte van de profilering. Voor de huisschilders schaalt de presentatie terug naar een meer lokale/nationale benadering. En op dit moment wordt een vertaalslag naar een compleet andere tak van de Den Breejen Groep voorbereid; de slag naar facilitaire diensten. In alle gevallen is een dynamische navigatie langs meerdere assen ingebouwd en is de gehele, zoekmachine-optimale content sterk visueel ondersteund.

Om de juiste doorvertaling van de door ons gewenste user experience van graphic design en interaction design mogelijk te maken, zowel front-end als qua back-end en gebruik van het CMS-systeem, lieten we onze collega's van Studio Gewoon de techniek verzorgen. Het resultaat is er één om trots op te zijn.