12/18/2012

Creative Service: Photography, Artwork & Website Digital Army

Digital Army is heer en meester als het gaat om het creëren van unieke beleving in audio. Van hits componeren voor bekende artiesten en toptalent tot superieur studiowerk en sound design, van theaters vullen en zalen plat spelen tot luisteraars van 3FM aan de radio gekluisterd houden.

Mastermind achter deze inspirerende studio, Sander Geboers, heeft het allemaal in de vingers. Ook letterlijk. Als drijvende kracht achter vele inspirerende en succesvolle projecten en initiatieven vond hij de tijd rijp om ook zelf in de spotlights te treden. Met een nieuwe online/mobile presentatie.

Zodoende werd het team van Aditude Creative Agency gevraagd de fotografie en beeldbewerking te verrichten ten behoeve van een nogal 'in your face' centraal 'storytelling image' voor de nieuwe landingpage van Digital Army. Het resultaat sloeg dermate goed aan, dat we direct daarna gevraagd werden om zijn complete website opnieuw vorm te geven en technisch te realiseren in samenwerking met onze collega's van Studio Gewoon.  Het resultaat is nu online te beleven. 

Hieronder enkele impressies van de ingrediënten, het proces en de resultaten.