1/19/2013

Nieuw jaar, nieuwe klanten


2013 begint goed. Heel goed zelfs. Zo hebben eind 2012 al diverse nieuwe relaties gekozen voor het bouwen van hun merk aan de hand van onze karakter-filosofie.

ADA ICT uit Oosterhout wist onze visie en aanpak te waarderen en zowel onze site als ons werk voor andere IT-bedrijven overtuigde hen dat wij hun taal verstaan. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een bijzondere website die hun huisstijl consistent beleefbaar en storytelling maakt. Dat laatste bovendien dan bij de fotografie die wij in eigen huis realiseerden. De techniek van de site is in handen van onze collega’s van Studio Gewoon.

Zoals velen weten zijn wij bij Aditude van allerlei markten thuis. Dan kan ook, dankzij onze denk- en werkwijze. Bij de Lage Landen heeft men de kracht van karakter ontdekt. Zo realiseerden we eind 2012 een heldere Direct Mail campagne om zowel de leasing als de factoringdiensten onder de aandacht van een vooraf nauwkeurig onderzochte en geselecteerde doelgroep te brengen. Daarnaast hebben we een creatief concept klaarstaan om een tweede segmentatiecampagne te realiseren. Al met al een verrassende nieuwe relatie waarvoor we graag de handen uit de mouwen steken.

Cloud Computing. Het fenomeen is de trend inmiddels voorbij. Concrete vragen doemen dan ook op. Over gebruik, over grenzen of eigendom. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Onze klant in Cloud Computing heeft in samenwerking met diverse universiteiten een topinstituut voor Cloud computing in het leven geroepen. En wij kregen de vraag hiervoor de identity en website te ontwerpen en te realiseren in samenwerking met onze collega’s van Studio Gewoon. Binnenkort meer over dit even exclusieve als inspirerende traject.