3/11/2013

Nieuwe website voor ADA

Co-creating business software. Dat is niet zomaar een belofte. Het is een merkbelofte met karakter. En het waarmaken ervan is het dagelijks werk van ADA, een karaktervol ICT-bedrijf uit Oosterhout.

Eind 2012 werden wij gevraagd een website te ontwikkelen, die de nieuwe huisstijl van ADA ook online en op mobile van de nodige merkbeleving zou voorzien. En het resultaat spreekt voor zich. Samen met onze creative partners van Studio Gewoon hebben we er weer een knap staaltje responsive digital branding van gemaakt; de website ondersteunt alle platforms en alle devices. En is dus ook op mobile echt de moeite van het bekijken waard.

Tijdens het project werden we ook gevraagd de fotografie te verzorgen; van alle klantbeelden tot en met de teamfotografie. Dit om het concept van online merkpersoonlijkheid tot in de puntjes helemaal naar onze hand te kunnen zetten.

Hieronder enkele impressies van het project en de resultaten. Maar, zoals dat gaat met pure beleving, gaat er niets boven 'the real thing'; dus bekijk de website hier.

ADA_Webdesign
ADA_Responsive_design_Gorinchem
ADA_Fotografie_PortrettenADA Fotografie Portretten Aditude

ADA Fotografie Gorinchem Aditude Creative Agency


ADA website reclamebureau Aditude

ADA website reclamebureau Aditude