8/14/2013

KARAKTER. Daar maken we ook de rest van het jaar werk van!

De zomerstop is altijd al een mooi moment om naartoe te werken. En dit jaar helemaal. Eerst was er onze verhuizing, begin januari, naar een nog betere locatie. Waar we de samenwerking binnen onze bureaugroep nog verder konden ontwikkelen. Dat leverde meteen een verdere verfijning van onze Karakter-methodiek op. Maar daarover later dit jaar zeker meer.

Het eerste half jaar merken bouwen met Karakter betekende vooral keihard aan de bak om alle lopende projecten aan te pakken en alle nieuwe initiatieven en relaties vorm te geven. Zo hebben we in de afgelopen maanden diverse mooie projecten mogen opleveren aan onze kersverse klant De Lage Landen. Ook hebben we een karaktervolle hoeveelheid nieuwe klanten mogen verwelkomen, waaronder SmartNumbers, ATPI, Heers, The Habit Agency en Amici IT. En ook voor zowel onze klanten van het eerste uur als van latere tijden, waaronder Zwijnenburg Mode, Merford, Urban Management en ADA ICT mochten we in actie komen. En als klap op de vuurpijl wonnen we ook nog eens een paar competities. Dat leverde Aditech en VX Company als nieuwe accounts op.

De koffers zijn dus nog maar net uitgepakt, of we kunnen weer volop aan de slag om ook de tweede helft van 2013 werk te maken van Karakter.