9/03/2013

Even voorstellen: Nicolien

Bij Aditude bouwen we merken met Karakter. Zoveel is duidelijk. Maar dat we ook jonge mensen met Karakter graag een plek bieden om hun talent te ontwikkelen, is nieuws van recenter datum. Inmiddels hebben we verschillende creatieven een springplank het vak in geboden. En het komende half jaar zal Nicolien de sprong wagen. Even voorstellen...

"Mijn naam is Nicolien van der Plas en ik zal de komende maanden stage lopen bij Aditude, als onderdeel van mijn laatste jaar aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Na vorig jaar bij een packaging bureau stage te hebben gelopen, ben ik nu erg benieuwd hoe het er aan toe gaat bij Aditude. Het lijkt me leuk en leerzaam om met veel verschillende kanten van het ontwerpvak kennis te maken.

Naast Apple+Adobe, hou ik me in mijn vrije tijd ook graag bezig met muziek. Zowel het maken, luisteren als het genieten ervan - en ik vind het daarom ook erg leuk om concerten en festivals te bezoeken. Inclusief ‘t pilsje in de hand.

Na deze opleiding wil ik me graag nog verder ontwikkelen in het vak door een opleiding Interactive Media Design te volgen. Kortom, ik heb veel zin in mijn stage, en hoop hier veel te kunnen leren :-)"

We wensen Nicolien een onvergetelijke tijd toe. Met... precies, u raadt het al.