8/01/2014

Oud nieuws? Nieuw nieuws!

Natuurlijk. Nieuws is oud nieuws voor je het door hebt. Dat weten we bij Aditude maar al te goed. Neem de afgelopen maanden, waarin we zó knetterhard hebben gewerkt aan ontelbaar veel mooie projecten, dat we nauwelijks tijd hadden om stil te staan bij al het nieuws dat we te melden hadden. Laat staan dat we tijd en gelegenheid konden vinden om over al dat nieuws te bloggen. Kortom, laten we het erop houden dat we in de afgelopen tijd meer Karakter in het werk hebben gestoken dan in het rondbazuinen van hoe lekker we bezig zijn. En eerlijk is eerlijk, daar voelen we ons helemaal prima bij.


Maar... om zowel het oude nieuws als het nieuwste nieuws niet geheel onvermeld te laten, zullen we in de komende maanden wat vaker een bloemlezing publiceren van highlights van alle noeste arbeid die we aan de Havendijk met vereende krachten verrichten om op volle kracht merken te bouwen met Karakter.

En nu de zomer toch al over z'n piek is en ondernemend Nederland weer op stoom begint te geraken, zal er heel binnenkort vast en zeker al volop nieuws te melden zijn. Over weer wat mooi online en offline werk dat we tijdens de zomermaanden voor VX Company hebben mogen leveren. Over de diverse activaties voor onze klant Aditech. Over het vele werk dat we voor kampeer retailer Campolife mochten maken. Over mooie projecten voor onze financial klant Euler Hermes. Over de terugkeer van Ahoy als klant. Over de hernieuwde samenwerking met diverse collega-bureaus. Maar ook over nieuw werk voor deze en diverse andere, ook nieuwe klanten. En over enkele nieuwe collega's die we per september aan ons team zullen toevoegen.

Afijn, er is zoveel nieuws te vertellen rondom ons bureau, dat we nu al voorzien, dat veel nieuws heel snel oud nieuws zal zijn. Maar je voelt 'em al... ook daar voelen we ons helemaal prima bij!