11/14/2014

Campagnesite met Karakter voor VX Company: Winning the Big Data Battle

Big Data. Onheilspellend of wereldverlossend? Hoewel de meningen op dit thema zonder twijfel verdeeld zullen zijn, staat één ding vast: uiteindelijk raakt Big Data ons allemaal. De één natuurlijk meer dan de ander. De impact is voor veel ondernemingen echter groot genoeg om de kansen, zeker nu, eens goed op waarde te schatten. Maar de uitdaging aan te gaan om de 'Big Data Battle' te winnen, is echter nog niet voor alle ondernemingen weggelegd. En dat is verrassend. Want er valt veel te winnen op dit vlak. 

Die ondernemingen die de challenge wel aan willen gaan, kunnen direct aan de slag om de voordelen te beleven, dankzij een slimme samenwerking van VX Company, Oracle en iRent: twee weken lang gratis kennis maken met de Big Data Appliance. Volledig verzorgd, op locatie en met de expertise die ondernemingen nodig hebben om het maximale uit hun data te halen. 

Voor de campagne die deze partnership onder de aandacht bracht, hebben wij een passende site ontworpen en ontwikkeld, die de actie de nodige beleving én Karakter megaf.