1/12/2015

Even voorstellen: Quentin BuitemanHet was even zoeken, maar we hebben hem gevonden. Quentin Buiteman - onze webdeveloper.

Gelukkig beschikt Quentin over het nodige Karakter. Niks rustig de spreekwoordelijke kat uit de boom kijken, maar meteen achter een bureau vol mooie klussen aanschuiven. En iemand met Quentin’s Karakter is daar natuurlijk niet van onder de indruk. Wij zijn wél onder de indruk. Van zijn skills én snelheid. Onder andere.

Zijn superpowers? Clean code. Performance. Responsive design.

Je zult van Quentin weinig horen, behalve het ritmische geluid van toetsenbord en muis. Maar dat maakt zijn aanwezigheid niet minder merkbaar. En die aanwezigheid laat Quentin vooral merken door gewoon goed werk te leveren.

Zonder stress. Zo hebben we inmiddels wel gemerkt dat Quentin absoluut niet onder de indruk is van deadlines. We verwachten op maandagochtend inmiddels niet anders dan een kalm ‘komt wel goed’ en ‘moet wel lukken’ op elke vraag op het gebied van webdevelopment.


En dat is maar goed ook.
We hebben nog veel meer mooie plannen. Ambities.


Met de komst van Quentin hebben we weer (een) Karakter aan het team toegevoegd. Het wordt niet alleen een jaar vol Karakter, maar ook een creative warehouse (letterlijk!) vol… precies, u raadt het al...