1/06/2015

Nieuwe website Aditude "under construction"

Bij Aditude bouwen we merken met Karakter. Sinds 2007. Grote merken, kleine merken. Merken met dromen, doelen en ambities. Om relevante posities in te nemen in de hoofden en harten van de mensen die deze merken hun bestaansrecht geven. Mensen zoals wij. Mensen zoals jij. Mensen die niet meer gevoelig zijn voor holle frasen of loze beloften. Mensen met een kritische houding ten aanzien van alles wat alleen dient om meer te verkopen. Logisch. De merken van morgen zijn de merken die handelen naar wat mensen vandaag verwachten. Luisterende merken. Merken die dichtbij de mensen staan. Die er zijn zodra mensen daarom vragen. The right place at the right time. Maar dan: with the right story. Merken met een verhaal. Een goed verhaal. Dat echt, authentiek en relevant is. Dat is waar wij met ons team sinds de start waarde toevoegen.

Het zal de oplettende lezer van onze blog zeker zijn opgevallen dat die waarde die wij toevoegen, zich steeds vaker online manifesteert. Anders gezegd, bij Aditude bouwen wij INTERACTIEVE merken met Karakter. Interactie, de wisselwerking tussen dromen en doelen, denken en doen, wens en vervulling, vraag en antwoord, zoeken en vinden, bouwen en onderhouden.  En inmiddels weten steeds meer merken ons bureau te vinden om hun online strategie, hun content marketing, hun online vindbaarheid, hun relevantie, hun online activatie, hun conversie, hun online branding de beleving en het Karakter meer te geven die hun merk verdient.

Logisch, dat we even wat extra tijd hebben genomen om onze eigen website eens flink onder handen te nemen. Maar inmiddels staat het concept, is de technische fase vergevorderd en krijgt de content steeds meer vorm. Nog enkele weken, kortom, dan zullen we onze nieuwe website lanceren. En het belooft er weer eentje te worden met... precies, u raadt het al...