4/08/2015

Dynamische huisstijl en website voor Tante Stef

Tante Stef is even iets anders. Sterker nog, ze is iemand anders. Een oude bekende van Aditude met een passie voor genieten met dierbaren. Maar dan next- level. Want Tante Stef heeft een uniek concept uitgewerkt tot een ware beleving. Ze verzorgt verassende picknickbelevingen, volledig met heerlijke zelfgemaakte lekkernijen op bijzondere locaties in Gorinchem en omgeving. Samen met haar klassieke Renault 4, onlangs omgedoopt tot ‘Georgette’, struint ze stad en land af voor unieke locaties en speciaal brocante servies. Want een picknickbeleving is niet compleet zonder speciale aankleding, die Tante Stef helemaal afstemt op de gelegenheid en het gezelschap. Samen buiten genieten, daar gaat het om.
 


Aditude heeft er ontzettend veel aan plezier beleefd om voor Tante Stef een passende huisstijl en website te realiseren. Want als iets karakter heeft, dan is het dit wel. Zo gepassioneerd jezelf inzetten voor anderen. Daar houden wij van. Tante Stef’s picknickbelevingen zijn meestal in de zonnige buitenlucht. Daarom hebben we de huisstijl dynamisch gemaakt. Alle logo’s en kleuren passen zich aan de vier seizoenen aan, zodat het karakter van het seizoen terugkomt in de beleving van Tante Stef.

We nodigen je uit om een kijkje te nemen op www.tantestef.nl en de unieke sfeer te proeven van Tante Stef’s picknickbelevingen. Mocht het onvoorstelbare ooit gebeuren dat héél Aditude een out-of-office melding aan heeft staan, dan zijn wij buiten. Met onze blote voetjes in het gras, rozig, in de zon, met een glaasje links en een taartje rechts, genietend. Proost!